This website uses cookies to enhance your browsing experience and provide personalized content. By continuing to use our site, you agree to the use of cookies. Learn more about our privacy policy .

Тийм Билдинг Програми

Епик Турс предлага ексклузивни team building програми както с каяци така и сред природата! Ако сте готови да откриете силата на екипната работа и да създадете незабравими спомени, то това е идеалното място за вас.

Нашите Team Building програми са изцяло насочени към подобряване на комуникацията вътре в екипа и постигане на общи цели. Независимо дали търсите незабравимо приключение или предпочитате повече фокус върху обучение и развитие, ние имаме идеалното решение за вас.

Предлагаме разнообразие от активности, които са подходящи за всеки вкус и предизвикателство. Не е необходимо да имате някакъв предишен опит в каквото и да е. От състезания с висок адреналин до съвместни активности, всеки момент в нашите програми е зареден с енергия и вълнение. Програмите са подходящи както за малки екипи така и за големи компании.

Свържете с нас за повече информация на 0894 922014

Галерия