This website uses cookies to enhance your browsing experience and provide personalized content. By continuing to use our site, you agree to the use of cookies. Learn more about our privacy policy .

Детска занималня - седмична

 • kids-camp-outdoor-one-week
 • kids-camp-outdoor-one-week
България

Подходящо за деца 1кл-4кл❗
🌞Нашата занималня има за цел – да учим чрез игра и движение, да организираме бягство от градската среда за вашето дете.
В нашите програми основната цел е децата да прекарват цял ден навън, свързвайки се с природата. Чрез активности под формата на игра и спорт, децата създават нови приятелства и изграждат уважението един към друг. Нека децата прекарат незабравими летни дни изпълнени с много игри, спорт и забавление.

Програма

Локация – Витоша

Ще проведем инструктаж на групата, пояснения как се движим в планински терен, как да си наредим багажа в раницата, опасности в планината и как да се предпазим от тях.
Лекция – обучение първи стъпки в планинарството (пояснения как се движим в планински терен, как си наредим багажа в раницата, как да се обличаме в планината, маркировка в планината)

Място на провеждане: ез.Панчарево

Деня ще прекараме край езерото Панчарево. Каякинга е страхотен спорт и се радва на голяма популярност както сред децата така и сред възрастните. Опитни треньори ще се погрижат за обучението и безопасността на децата. Гребането е на двуместни стабилни лодки, всяко дете е със спасителна жилетка, като групата е придружавана през цялото време от инструктори. Ще имаме време и за игри на сушата, пикник сред природата.

Място на провеждане – Витоша

Днес ще дадем възможност на нашите приключенци да се докоснат до чудният свят на конете. Ще прекарат деня си на чист въздух и да се заредят с много положителна енергия и хубави емоции! Ще храним животните в стопанството.

Локация - Витоша

За нашите въжени маймунки ще се грижат опитни инструктори.

Локация - Лозенска планина

Сподели:

Условия за Анулиране:

Чл. 89. (Изм. – ДВ, бр. 37 от 2018 г., в сила от 01.07.2018 г.) (1) Пътуващият има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Туристът дължи неустойка както следва:

 • 20 или повече дни преди началото на програмата - Без неустойка
 • Между 19 и 14 дни преди началото на програмата - 30% от цената
 • Между 13 и 7 дни преди началото на програмата - 60% от цената
 • По-малко от 3 дни преди началото на програмата - 100% от цената
Важно:
 • При промяна на метеорологичните условия по време на започнала програма или други непредвидени ситуации, водачът може да промени маршрут или предложи друг алтернативен вариант на участниците с цел тяхната безопасност
 • Ако поради лоша прогноза преди началото на програмата организаторът не реализира пътуването, 100% от сумата на участниците се възстановява.
 • За да вземат участие в програмата участниците трябва да са в добро физическо здраве, да нямат заболявания и травми, за които да не са уведомили организатора
 • Ако минималният брой участници не може да бъде събран, организаторът ще уведоми записалите се участници до 7 дни преди датата на събитието
 • Отстъпки не се комбинират